Wednesday, October 03, 2007

New ChEnTa aNiSaH

sorry la kalo ada sapa2 yg nak view blog aku tp x dapat
aku terpaksa memprivatekan blog nie
coz aku tgh mengupate layout blog nie

lps balik makan2 kat jj
terus menghadap pc
aku x kira malam nie layout nie mesti siap ngak
actually basic layout nie aku ambik dari blogskin
then aku terpaksa mengedit2 balik benda2 yg x der
kena masukkan comment , tajuk , link2,
lps tu aku add shout box + lagu yg invisible

haha..sgt seronok kerana kerja keras aku berhasil
kerja keras ker? hehehe
mana x nyer..html memeningkan aku :P
tp aku sgt berpuas hati with my new layout

kawan2 chantek x ??? :P
kalo x chantek, terima aje la :)
nite

6 comments:

lina pencilboxradioactive=) said...

cantik ke anisah???

hahahah...cantik r..
ye laaa mana taknye..
cik lina pencilbox ni suke sangat mengomen2 kan..
hehehe

selamat beralyout baru..
the shoutbox still caot function ke?

i still cant hear the invisible music laa dear...
nape ye??

oh ye
lepas ni ku nak ke mydin japz..
kamu tgh tidur tu...malas nak kaco plak

oklah ye anisah..
tata

a N i S a H said...

trima kaseh
invisible lagu tu ada la :(
lor kesian nyer pi mydin sorang2
shout box tu nanti aku repair la
malas la skrang...capek gue
mau study dulud :P

Ida said...

wahh anisah.
berwajah baruuuuuuuu~
cun.

hihi
study2

wawanafa ;) said...

waw~
cunnyerr~
i like..ngee~:D
br je nk majuk,ingtkn da xkasi bce blog anisah lg..
wuwuwu~:p

a N i S a H said...

apa la korang nie
si nawwar nak majuk2 lak :P

kejap jer aku private
hehe

nodee said...

ahahhh! i igt u marah kat i sbb i tak balas cinta u lantas tak kasik i baca belog u. ohohoh layout baru rupanya hehe. cantek cantek~