Sunday, March 09, 2008

bring it on punya pasal

selasa & rabu nie aku ada midterm
control theory & data communications
tp disebabkan " bring it on " punya pasal

aku & lina x boleh nak concentrate study...huhu

dlm minggu nie jer kitorang dah abis tgk
trilogy filem bring it on nie
complete dari 1 sampai 4
the best bring it on, of course la

bring it on 3 : all or nothing




dlm satu minggu nie...
x tau la brapa kali kitorang dah tgk bring it on 3 nie
3...4 kali..entah la

lina la nie...
asyik bukak citer nie..

aku pun dah terlalu obses lak...aduss


lina terlalu suka part diorang dance
syabooya...sya3 booya roll call
my name is letti...bla..blaa --- lina sila sambung :P

lina dah boleh hafal dah part tu..hahaha
step menari jer x hafal lagi :P

kalo tension2 benda tu la yg dia tgk


aku lak...of course la minat jugak part syabuya tu
plus part crumping....sgt best..

dah menjadi fav dah...

but the main reason filem nie menjadi fav aku adalah..
sebab dia punya hero...

GUS CARR



dlm byk2 hero dlm trilogy bring it on
dia la yg paling pandai dance + hensem

walaupun ada org ckp x hensem

ada aku kisah...sukahati la :p

yg aku tau dia sgt expert in dance


and now i'm waiting to download death note 3
one of my fav movie jugak nie
death note 3 : L change the world




3 comments:

Anonymous said...

HOOHOOO...

aku suka britney tu sebab comel gile..
hero dia takdeleee hensem sangat pownn.
huu
_lina_

pikahsolehah said...

eyy sape kata Gus Carr x hensem???
hensem giler okeh!!!

syeksyi lagi tau

auwww :P


alamak x solehah la pulak

a N i S a H said...

tu r... lina la nie
gus carr hensem okeh

dlm hati lina tut.... jer yg hensem
ahaxxxxxx :p