Wednesday, July 30, 2008

Rombongan Cik Pikah ke Konsert Reunion AF6

-- sorry for the late updates --

Ahli rombongan :




Objektif & Tujuan :
* Piqah - nak jumpa Nubhan yg cute
* Lina - excited nak jumpa Riz yg nakal
* Alia - nak jumpa nadia yg "rendah jer " [ opss :P ]
* Dila - nak jumpa Nubhan jugak ..haizz
* aku - cuma jadi driver sepenuh masa

tp bila dah sampai sana
aku excited giler...
sebab aku nampak this guy...hehe
everyday i read his blog



banyak gambar nubhan jer yer
sebab tiba2 terobses lak ngan nubhan




cute la nubhan ...cair rasa yer..huhu..


suara nubhan semakin improve
i'm so impress
no more suara "angsa" :P
puas dia kena dera ngan Mr. V


owhhh..riz semakin hampir ngan lina
masa nie x der ngan lina...
sibuk ngan piqah cari nubhan...
nubhan!!!!

ala.....sian lina...
gambar gegar
lina kecewa...
huhuhu

cuba tgk muka piqah...
tu bukan penyokong riz...harap maklum

overall concert...boleh tahan la..
riz paling best dengan lagu nakal
best giler suara dia
second best nubhan :)

stacy?? ..suara power tp x konsisten
tgk blog klubkidd ...cakap stacy x sihat
ermmm...no comment

after konsert semua org nak bergambar ngan pujaan hati
tp payah nak mampos...huh
security ketat sangat
sabor jer la
aku nak gambar ngan guy kat atas pun x dpt :(
sibuk mencari nubhan
haiyaa..
lia dpt tangkap gambar ngan mama rina
bukan mama rina umah aku yer :P
lina ngan riz tp gegar
cuma dpt tangkap ngan mamat bawah nie jer



x puas hati x dpt ambik gambar nubhan betul2
event marshall kedekut..

last picture from nubhan

nie puas lina ambik
nubhan memang sporting
dia akan pandang tiap kali ada org panggil nama dia
x macam riz n nadia..sombong
nie bukan aku ckp yer...nie peminat dia sendiri yg bilang


tp kami kecewa jugak ~~~




nak tangkap gambar ngan mr manager :(
kecewa giler ...haizzz


3 comments:

pqahluvnubhan said...

bismillah~~

hehe hihi
terima kasih kepada semua ahli rombongan kerana sudi mengikuti rombongan cik pikah ke konsert reunion af6. sesungguhnya jika tanpa kalian segala usaha dan penat lelah selama ini tidak akan berhasil.saya berasa sangat gembira kerana telah berjaya melihat nubhan dgn jarak plg dekat pun adalah 0.5 meter. tp apakan daya tak mampu untuk mengambil gambar bersamanya.terima kasih kepada cik anisah kerana sudi menjadi driver dan berusaha menjejaki nubhan sehingga tak sempat bergambar dgn mr.manager.kepada yang tidak join diharap jangan jelesh terhadap kami sebab ku dah menjalankan tanggungjawab melobi dr sebulan yg lalu tp haram sorg xnak ikot time tuh..hahah.baiklah itu saja dari saya. sekian terima kasih.

wafaa~:) said...

weee~
akhirnya update juge..
sumilnye nubhan ms wat peace(^^,)v tu..
alamaks,chinta b'putik kembali:P
anisah,jgn la sedey sgt xdpt amek gmbr ngn mr.manager..
kan gmbr korg t'masuk kat dlm blog die:D
hehe~


nubies!!babies!!:P

^~eira ^edora^~ said...

uit makcik x ajak ako pon..terase nih....haha