Monday, May 14, 2007

6 SuPeRHeRoES aLL oF TiMe

esok ada exam sempat lagi aku update blog nie..ya Allah..apa nak jadi nie
aku kena tagged oleh cik pikah pasal 6 SuPeRHeRoES aLL oF TiMe
i just wondering...knapa mesti 6? knapa x 3 jer??
susah tul nak gali kepala otak aku yg dah penuh dgn formula machine...opss :P
ok "terus kepada titik" tajuk kita hari ini
so....my 6 SuPeRHeRoES aLL oF TiMe ...
calon2 nyer adalah
kita mula dari no.6 nyer

6. PoWeR RaNGeRs


nie hero zaman kanak2 dulu la ...first series tajuk dia Mighty Morphin Power Rangers... aku suka dengan power rangers warna hijau utk series nie la...utk series2 yg lain , power rangers dia tukar2, so minat pun lain la jugak...
ada x sapa2 ada cerita nie or movie power rangers,aku mau pinjam.. teringat den zaman kecik2 dulu...sgt kelakar lor..


5. aVaTaR

cerita nie pasal ang yg botak + 2 kawan dia yg lain...yg mempunyai kuasa airbender yg sgt hebat[ sgt poyos ayat nie ]....sebenar nyer aku sgt suka tgk haiwan2 dlm cerita nie ..sgt comel... nak satu plzzz???
kalo nak tgk cerita nie , tontonlah avatar di Tv9 " Dekat di Hati " [iklan sat]


4. ToTaLLy SPieS

nie pulak superheroin yg aku minat...nie semua sbb adik aku la...suka benar dgn cerita nie..so den pun dah terjebak minat skali..sgt seronok ok tgk cerita nie...ada alex , clover n sam.... diorang nie giler lelaki especially sam...ekeke...


3. PeTeR PaN

mase sekolah men, aku sgt suka dengan peterpan nie...my fav la kira nyer..
peterpan nie oleh terbang..tu jer kebolehan nyer...pernahlah jugak berfantasi mau terbang mcm peterpan plus my superheroe no.1...tp angan2 jer la..ekeke
kesimpulan nyer aku sgt suker cerita peterpan


2. KuRoSaGi


kurosagi nie dlm bahasa jepun adalah penipu / swindler...
kurosagi nie membantu org yg kena tipu oleh org lain...n then dia akan membantu dengan cara menipu org yg menipu tu dengan penipuan
uit..byk nyer tipu...yang penting kurosagi nie memang sgt pandai penipu + memutar belit..tp dia sebenarnyer baik x jahat der


1. SuPeRMaN

pilihan pertama aku adalah SUPERMAN
tapi aku just suka superman di dlm smallville ...superman yg lain aku x minat...boleh x?? superman nie sungguh mengagumkan...boleh terbang,boleh tgk tembus,mata berapi..dan lain2 la tp paling penting superman nie sgt hensem :P.. i luv my Tom Welling


ku rindu dengan superheroes ku ini...
- TAMAT -

6 comments:

lina pencilbOx said...

nisaaaahhhh.........

sebenarnya lama gile nak bagi komen di sini
tetapi sangat sibuk lor~~~~

saya sangat suke k rangers kuning tu~
>.<

haritu bacalaa ko nye blog kan..berdebar2 nak tau sapa first hero ko~
rupe2nye...
superman?

("-_-)adeh

well..update blog selalu ye~~~
:)
bye
gud lak exams

a N i S a H said...

lor salah ker my hero superman...
:P
abis tu apa hero ko??
lim way soong ker?? ahaxx

lina pencilbOx said...

aaaa...lim way soong~
kenapa kamoo sangat ensem..
cair weh..cair ~~~

:P(wahh..lina sangat horny laa pagi nie~~~

sorry nisa
menunjukkan ke"horny" an aku di blog kamo~

a N i S a H said...

cik lina gatal~~
buek :P

pikah said...

yezza akhirnye tahu gak nama yellow ranger tu apa..triny!!!
ohh yg merah tu jason ek.ingatkan johnson..wakaka

eh lina horny..takot2 :P

lina pencilbOx said...

eh cik pikah..
manade bahaye ok~~~
saya tidak membahayakan org ketika horny~
cume peasaan syok lebih tu muncul tibe2~~~
:P