Sunday, May 20, 2007

eBi FoR LiNa

arghhh !!!
aku suka ebi...aku suka ebi
ebi sangat hensem
aku suka ebi rambut kerinting
ebi sangat seksi
best nyer kalo ada pakwe mcm ebi...seksi :P
arghh tidak...


kata2 ini bukan dilafazkan oleh aku...tolong la [ sebenarnyer minat la jugak dengan ebi ...ekeke ]
tp dilafazkan oleh Nur Fadzlina bte Abu Bakar aka Lina...
yang sangat memuja ebi kornelis..haizz
balik2 dari bilik tv lps tgk konsert AF
terus cik lina kita menjerit pasal ebi...tak dpt den nak tolong...
dah teruja dengan ebi,lina terus buka konsert 2 AF nak tgk ebi yg seksi
dia play 2 times ok...penat den tgk...jgn marah
lps 2 kitorang tgk konsert 9 ...i luv this concert...
mase ebi + mila nyanyi my heart...tersenyum2 cik lina kita nie
mase tu la dia bilang " best nyer kalo ada pakwe mcm ebi" ...
haizzzz.... tak ku sangka dia minat ebi... ahaxxx [ aku minat ebi gak ]
utk cik lina kita, aku buat special posting about ebi kornelis ...
hope u like it.... <3


Konsert 1 [ Milik Siapakah Gadis Ini - Sudirman Hj Arshad ]




Konsert 2 [ Bailamos - Enrique Iglesias ]




Konsert 3 [ Al Jannah - Mawi ]





Konsert 4 [ Kasihnya Laila - Jinbara ]




Konsert 5 [ Layu Sebelum Berkembang - Broery Marantika ]




Konsert 6 [ Jujur - Radja ]




Konsert 7 [ Berdendang Dalam Tangisan - Jamal Abdillah ]




Konsert 8 [ Kisah Kau Dan Aku - Alleycats ]




Konsert 8 [ Bukan Diriku - Samsons & My Heart - Irwansyah & Acha ]





Konsert Final[ Farhana (Puteri Bumi Kenyalang) - Jinbara & Sinar Cinta - Ebi ]






tp yg paling aku minat dlm AF5 adalah Dafi...comel nyer :P






lastly, congrat to MILA coz jd Juara AF5 ....cayalah...




the end~~ mau tido...dah pukul 6 am ...hish...

5 comments:

lina pencilbOx said...

quote from anisah:
arghhh !!!
aku suka ebi...aku suka ebi
ebi sangat hensem
aku suka ebi rambut kerinting
ebi sangat seksi
best nyer kalo ada pakwe mcm ebi...seksi :P
arghh tidak...

("-__-) adeh~~~~~


kepada cek anisahh...
ooooooooooooooo...
kamu sengaja ye memalukan aku ehhh
di dalam blog kamu~:P
hahahahhahahahaha...:))

di sini..
saya sangat shuke ok ebi masa dia rambut kerinting..
shangat encem+ serabai sket2:P
terutama waktu dia nyanyi lagu bailamos tu~~~(konsert kedua)
uiyoooO~OO~o`o`o`o`oO..
ku terpakse beristighfar byk2 kali:P
astaghfirullah al azhim~*wink*

kepada anisah..
kamu siap sebut nama penuhku pulak ye...:P
"kata2 ini bukan dilafazkan oleh aku...tolong la
tp dilafazkan oleh Nur Fadzlina bte Abu Bakar aka Lina..."

aii..terbongkar rahsia ku minat gila ngan ebi~~
hehehehehe...
tapi blog ni membuatkan aku tersenyum arrr~~~~
sebab penuh gambar2 ebi :P;);););)
tenkiuuu anisahhhhhhh~~~

perhatian kepada semua org..
saya tak minat ebi kornelis ok~~~
seyes ..betul weh...
(obvious gile nampak aku tipu kan:)..lalalalaaa)

kepada sume org~~~

di sini saya mau kata

"ebi sexy wehhhhh"

itu je..taleh lebih2
nanti susah plak~

oh ye nisah..
sapa eh jert2 masa dafi nyanyi lagu pencinta wanita semalam eh?
sapa eh..sapa tu eh?

dan waktu dafi gelek kaw2 dan baling sikat...
sapa eh?
*lalalalalala*

# rahsia ku suda terbongkar..
oh ebiku..saya minta maaf sebab tak dapat simpan lagi rahsia ttg kita berdua dgn mereka2 ini..

# jemputlaa dtg ye majlis perkahwinan kami~:)

aaaa..poyos..poyossssssss...
:P

# aku suke blog ko ni~~~~
:)
tergelak2 aku membacenye~~

a N i S a H said...

aku memang minat dafi...x mau tipu..
hahaha.. ambik la ebi tu.. :P

lina pencilbOx said...

bailamos...

Bailamos!
Let the rhythm take you over...
Bailamos!
Te quiero amor mio
Bailamos!
Wanna live this night forever...
Bailamos!
Te quiero amor mio...
Te quiero

ebi..te quiero amor mio..:P
salah laa...
enrique iglesias...te queiro amor mio
:))
alamak..poyosssssssssss wehhhh~
hahahahhahaha
:P
:P
:P

a N i S a H said...

adusss...
x dpt den nak tolong dak nie...
sampai dia post lyric lagu Bailamos
haizzzz

wawanafa ;) said...

lina!!!

kte suke ebi juge!!

die sgt hOt!!

nyummy~ ;D

dub2..dub2~<3<3

\(^^,)/