Saturday, July 14, 2007

TRanSFoRMeR vs HaRRy PoTTeR



last week - saturday, aku n my best friends dayu & pija pergi tgk transformer kat mp.
sangat best + seronok + funny2
i lov Bumblebee ..sgt comel
walaupun perancangan awal mau pi zoo.. [ nie plan org yg nak save minyak ..x mau pi mp :P ]
thanx korang rajin jenguk aku kat melaka nie... sayang korang ..muahxx
back to the movie... memang superb..berbaloi r..sampai ada org nak tgk lagi skali kat MBO melaka mall ...ish... pokai r...
first time aku rase sgt berbaloi tgk movie...
lps nie x sabar2 nak mendownload citer nie.. mau tgk second round
pergi mp nie sempat la jugak membeli baju radioactive bukan pencilbox radioactive tau.. :P
70% tu diskaun ..sgt teruja..so aku ngan pija sempat la beli sehelai..
summary nyer...aku nak pi mp lagi...mau shopping kat ruffey






mlm tadi , pi tgk wayang lagi...kalo la mak den tau..mengamuk dia
apa ek nak cakap??
harry potter x best sgt kalo nak di compare dgn sblm nie...
dah la tu aku tersangat la confuse...
mana x yer bukan nyer peminat setia harry potter mcm cik nawwar kita tu
tp layan jer la.....
thanx to bdk2 ixora sbb ajak den pi tgk wayang...time kasih :)

nak citer lagi nie...
first time menjejak kaki ke MBO Melaka Mall...
sgt lawa + superb + cun r...
aku sgt terpana dgn mbo tu
lps nie dekat jer la nak tgk wayang
5 minit from MMU...
tp lps nie kena puasa wayang mcm bibik lina...
nanti duit fly2 gitu jer...ish

photo moment



4 comments:

Ida said...

wahahaha. pikah pasan jd one of character Harry Potter.

sukeee Harry Potter encem :x

ape2 pon,Transformers lagi BESH!

pikah chang said...

hihi
ku perasantan jadi cho chang
boleh kiss harry potter..auwww <3

pluginbaby said...

x aci... gi tak ajak owg T___T

wawanafa ;) said...

wuu~
cite harry pOtter mmg pelik kali ni..
xpuasnyerr~
tp yg pnting dpt tgk harry..harry makin encem tau..r0n pn b'tambah cumil+sweet~ *wink*wink*

piqah chang,kte lg ske harry ngn luna drpd ngn cho chang~;D
seputeh kale luna~;P

xtgk transformers lg!!
downlOad2 jgn xdownload..
hehe~;)