Thursday, June 28, 2007

ermmm

emil emilda habis akhirnya
i love the ending ...wink2
tp aku rasa kehilangan , dah start rindu dgn citer nie
kangen bangat especially my emil :(

to shahrul ezad aka director aka scripwritter plzz buat sequal emil emilda
i know u dah ada idea for emil emilda 2
to mac aka isma yusoof push lagi director supaya buat sequal citer nie
to tv3 plzz approve the idea

but i'm sure diorang x baca blog nie
saje nak melepaskan tension ....arghhh :P

that it...nite

2 comments:

Anonymous said...

hehehhe..
ko kan ke byk blog2 org feymes nisa
ko rajin2 laa komen kat blog2 org tu ..
pastu masukkan sekali ko nye link blog dalam comment
...
oleh itu..
cadangan ko sure dapat didengar
:P
emil emilda 2

hehehe
im waiting for it too

lina pencilbOx said...

to anisah...
aku rasa kan..ada sesuatu yang tidak kena laa di blog kamu nie..

apa ye?
oh ni dia..
sepatutnya link ke blog aku bukanlah diletak di bawah tajuk "friends"..
tetapi
di bawah tajuk org glamour..
hahahah
tak rasa gitu ke eh nisa?
hohoho~~~

ko tak rasa gtu ke eh?
:P

hahaha
(saje je gurau2 sebab bosang di bilik ni)