Wednesday, November 21, 2007

ku RiNdu SaMa BLoG aKu

dah lama aku x mengupdate blog ..hehe :P
sbb yer aku terlalu busy sgt menonton drama jepun, korea + taiwan...
aduss... sampai x sedar next week dah midterm dah..
cuak2 !! ntah apa2 aku pun x tau dah...

aku dah baru jer habis menonton HANA KIMI versi Taiwan...


tp aku x puas hati knapa lak ending dia mcm tu lak...
aku rase masa aku waste mcm tu jer...
ending dia mcm x der feeling.... st##$d tul la
haizzz... so aku nasihat korang2 jgn la tgk citer hana kimi versi taiwan. :P


sblm tu lak aku habis menonton citer FIRST KISS


bitter-sweat drama , for me aku enjoy tgk citer nie
trima kaseh kpd nawwar sbb kasi pinjam citer nie
walaupun last 3 episode aku tgk online....huhu
tp aku sgt berpuas hati...seronok
make me think about my life + my interest + my passion
aku silap ambik course lak :P


skrang pulak nak menghabiskan HANA KIMI versi Jepun lak :)


hope ending dia x menyakit hati den sudah :P
haizzz.. skrang baru habis ep5
lagi 6...huhu..
next week exam ..aduss
kalo tgk pic atas, nakatsu aku pergi mana???


knapa gambar dia x ada....x aci lor
aku lebih suka dia drpd hero citer nie...hehe sory lina yer

plus skrang tgh mendownload citer korea
COFFEE PRINCE ....


mcm best la...lagi2 citer girl nyamar jadi boy
drama nie kena simpan dulu...
x sanggup aku nak tgk....
kang ada mencipta record lak kang...
x mau2...aku mau simpan dulu sampai abis midterm aku dulu..

sem 2 yg short nie sgt membebankan aku
kjp jer dah masuk week 3
kesimpulan nyer semua sgt cepat...
so aku pun kena la cepat2
x leh la terhegeh2...

To ME :
stop dreaming !!!
blajaq cepat !!!
jgn pikir bukan2 + mcm2..
think +ve
tq :)


9 comments:

wawanafa ;) said...

NAKATSU~:)
ngeeee~
amat cOmel...
sgt cOmel...
kawaii~:P

erk~
ke mnekah mengilang nakatsu di gmba itu??
anisah sorok eh??
:P

dOwnload byk2 cite lg..
nnt kte leh wat stok cuti skola..
lalala~:D

Anonymous said...

oh macam manakah rumateku dah update blog aku tak perasan!!!!

hohhooo..
well...
semalam baru je habis kan tgk hanakimi jepun..
pasni jom...tgk freaky fridayyy!!!

(oopssss..lupa lak nisah nak exam esok)


nisa..jom pasni kita study~
huhuu...
tapi kita tgk freaky friday dulu eh??
:P

Ida said...

freaky friday?
ngahahaaa cite ni kuar masa kita f4 dulu kan?

btw, suke sano dlm hana kimi jepun tu.hahaha

pikah da ada coffee prince la nisah.
tp xtgk lagi.pas exam nnti kot nk tgk. eh tp pikah da start tgk.

a N i S a H said...

huhu..lina skrang buat bisnes dw movie lak..
ekeke
mcm2 movie den tgk 2 -3 hari nie
haizzz

pikah..nak coffee prince :P
ida copy la dlm external hardisk..
leh pinjam :)

nawwar : nakatsu memang kawaii... :P
ida : x suka sano :P

Anonymous said...

pija said...
nisah...
sano...nakatsu....
tp ku lg suke namba senpai...
suke..suke..
wewewewew...bling*bling*
hensem nye namba senpai....cool nye sano..klaka nye nakatsu...

rase2nye, ade ke org mesia cm dieorg ek?? hurm.....

pikah tgh syok tgk crite coffee prince tu....

pikahsolehah said...

i loveeeeeeee nakatsu shuichi!!!
comel giler!!! lawak giler!!!!! hensem x la giler mana..tp kawaiiiii..

jom2 geng minat nakatsu,

sano?cool tp x best arr

heyheyhey
ku sdg tgk coffee prince.
best2!!
tp x jatuh chenta kat mn2 hero lg.

owh pijah n namba senpai nye.

a N i S a H said...

:p
suka namba senpai gak :)
namba sempai mcm rupa hero hana yori
tp aku x suka hero hana yori tu
mcm mana lak ..aduss

cikedil said...

hehe ..saya xtao pape *blur* :p

Anonymous said...

coffee prince...
sah ak da abes lyn da...
ahjussiiii,...
eun chan cute..
hanakimi ad x abes lg,,huuu,,,br 2 episod..
tp member ak da abes lyn..ni yg jeles ni..
sah, ko bnyk citer bes? blk nnt bleh r copy eh..hehheee,,
ni ak ajida eh...1st time sbenonye tls kt blog ko...heee