Wednesday, November 28, 2007

addicted = giler

Sem 2 nie makin menjadi2 lak addicted aku terhadap
JDrama / KDrama / TDrama & movie2
problem nie dah mcm x leh dibendungkan lagi
aduss...aku x tau nak buat mcm mana dah
tp naseb baik la ingat lagi nak study
kalo x habis la aku

lina lak addict dgn game fab fahion lak
sapa yg kasi game tu??
aku jugak...huhu
rase bersalah giler..coz dia x abis2 main game 2
aduss...
lina, pls study ergonomic kamu tu yer
next week ko exam!!!

Sapa ada citer GOONG aka PRINCESS HOUR ???
kasi la aku pinjam sat...
aku punya dvd dah calar balar...x leh read dah
punya la aku layan citer nie balik
aleh2 ep 20 sampai final x leh bukak lak
kecewa tul :(
sapa ada mau pinjam..plzz

Lps tu aku nak buat 1 announcement kat sini

ada x sapa2 yg terambik dvd JDrama PRIDE aku??
dvd aku nie dah hilang aka missing in action
aku x tau dia pi mana
penat aku mendownload...aleh2 hilang gitu aje
geram2

skrang nie minat giler lak dgn hero goong, ju ji hoon
rupa2 nyer dia tu model..
no wonder la tinggi semacam
~~ shin goon ~~

di sebabkan goong tergendala, so skrang aku melayan
JMovie lak tgk kat crunchyroll
citer Boku Wa Imouto Ni Koi Wo Suru / I'm in Love With My Little Sister
ambik ko forbidden love punya citer
layan jer lak... mcm mana la dia boleh jatuh cinta ngan adik twin dia
aduss...azab tul la
citer nie lakonan matsumato jun - tiba2 ku suka dgn dia lak :P

skrang dah abis 2 lab COA
just tinggal 2 lab ETM - analog comm
lps tu 1 midterm lagi
ETM2016 - analog comm 3/11/2007
plus 2 assignment yg due date dia x lama lagi
tp satu hapak x buat lagi
ekeke
owh groupmate aku, bila mau start
group pun x submit lagi kat lecturer..ekeke
bilakah??

7 comments:

lina pencilboxradioactive=) said...

huhuhhu...
nisa...
mmg tgh giler skang ni ngan cite goong~~

adoi nisa...
pasal game fab fashion tu..
3 hari lepas adalah satu mimpi ngeri aku rase...
lepas ko bagi aku game tu je...
aku rasa ...
aku bangun je..aku terus ngadap mende tu...sampai laa berjam2..
pastu kalau tak menang2..mesti takmo tido..
sampai laptop aku ni dok ter "restart" sebab aku lama sangat main mende tu~
hoih..
semalam aku tido pkl 4..
semata2 nak mengabiskan game fab fashion tuH~
hoh...

woihh~~
aku hendak meuninstall lah mende tu
kalau tak...
aku jawab pasal fab fashion je laa dalam ergonomic exam aku nanti~

huhhuu
jom jj~

ooppsss~~~:P
seyes arr..
ngeri aku bile ingat balik aku ada exam

hafiz said...

salam..wah anisah,lawa bangat blg kamu..aisah si addicted drama n movie tp pandai jugak..jealous bangat,hhuhuu!!!cerita prince cofee mcm best jer..nanti nak ceriat tue..dah lama tak layan drama korea..huhuhu!!princess hour is tha best bak kata umi sy..dia sgt laa suka sampai ntah brapa kali dia khatam cerita tue..sy rasa lebih 7 kali kot..serious nie!!tp umi sy nie tak suka sgt tgk my girl yg smple jer ceriat dia..so sy rasa umi sy mesti nak tgk prince coffee nie..huhuhu,nanti tlg burn erk!!sy bayar dvd kosong tue..lain kali kalo nak bg pinjam..anisah burnkn jersuruh r diorg bayar skit..tak mahal pon dgn effort anisah download penat2..seringgit er kn dvd kosong:p

pikahsolehah said...

anisah2..nnt ku bg dvd and burnkn crite prince frog ye..hehe..pastu crite matsumoto jun tu cam best je..dah bg ida ke?wahhh mahu2!!x saba nak tgk..oih rakan kalau mahu g jj jgn lupa ajak..hehe..ku lonely tau..hehe

wawanafa ;) said...

huk3~
JJ~
tp apekan daye,'abid' lg penting dr segale2nye...haih~:P
wahh~ rakan2ku ini..
nsb baek la moOdku utk menOntOn cite2 berepisOd hnye muncul ble cOti sem jek...
kl x...habes~
uhuk~

anisah pilih nme grup cm nk pilih nme anak :P
hek3~

a N i S a H said...

nawwar : shhhh...senyap :P.abid tu ker lab instructor kamu yer? hoho

pikah: meh sini dvd ..aku leh burn skali ngan ida...yg citer matsumoto tu aku tgk on9..malas nak dw

lps nie dah malas mau dw citer korea + jepun..
lps aku dah abis dw goong...
aku nak dw citer thailand drama lak
hoho...pattaya berlakon.. :P

pikahsolehah said...

pattaya yg hensem giler tu yeh???wahhh ala2 mcm sheikh muzaffar tu ke?
dulu ada 1 cerita putera puteri die berlakon..best!tp lupa tajok apa..hehe..pattaya <3<3

wawanafa ;) said...

nyumm~
nasi goreng pattaya kah??
:P