Sunday, June 24, 2007

RiNDu = i'm GoNNa MiSS u

huhuhu...
dah lama x update blog nie...rindu sgt [ yer ke? haizz ]
tiba2 mau update blog nie
sem nie aku still duduk di hostel...dah mcm jadi penghuni tetap kat hostel nie....setia la katankan...ahaxxxx..
still dgn roomate yg sama...bibik lina :P
tp bilik aku makin kecil....tp view dia sgt best... seronok utk diskodeng...kan lina?

bila dah balik mmu...mcm2 yg aku rindu...


aku rindu ngan mak, abah ,ayien , mira + hitam.... rindu sgt..
nak balik tp ada org x kasi...sob2...x patut...


lps tu rindu dgn emil....sgt sedey
i'm gonna miss my emil...

next week, emil emilda will be end...hidup ku x bererti lagi...adosss
aku suka bangat sama emil yg ganteng, arrogant plus slaloo sakitkan hati org...
walaupun mempunyai byk sgt sikap yg buruk... tp aku sgt suka...
tp rindu ku akan terubat dgn kehadiran " kasih suci "
i'm gonna love this story....
my gediks aka nur fazura akan berlakon dlm drama nie...
tp x tau la best ker x...
tp aku lebih teruja dgn kehadiran GOL & GINCU 2 this 8 july...
wahhh...sgt seronok.... mlm2 ahad aku akan lebih bermakna...poyos punya ayat :P
skrang nie aku begitu addict dgn cerita kat tv...haizz

aku rindu dgn nama singkatan aku, ***
dah lama sgt x dengar....cuma kawan2 lama aku jer panggil nama tu...
walaupun x suka...tp lama2 jd rindu lak...haizz
dayu,pija,syama,anis n azidah ...i miss u guys a lot...huhu

sebenarnya banyak lagi yg aku rindu...tp stop aja la kat sini...
nanti meleret2 lak....
aku mau sambung tgk kimi wa petto jepun punya drama... hero yg paling aku x suker tp tgk jer la....
adios...

6 comments:

lina pencilbOx said...

ello chenta anisah..
1st of all sangat epi sebab blog telah dihapdet..
so..boleh laa saya melengkapkan lagi jadual lawatan dr blog ke blog
:P

ehem..ehem

first..

anisah: still dgn roomate yg sama...bibik lina :P

lina: aik...sapakah bibik lina itu ya ibu anisah?:P

second..

anisah: next week, emil emilda will be end...hidup ku x bererti lagi...adosss
aku suka bangat sama emil yg ganteng, arrogant plus slaloo sakitkan hati org...

lina: aih..aku pun akan merindui juga aksi fahrin sebagai org jahat yang gatal dan suke ambik kesempatan tu..hahahah..cute sangat~dug..dug..dug..dug

third..

anisah: aku rindu ngan mak, abah ,ayien , mira + hitam.... rindu sgt..
nak balik tp ada org x kasi...sob2...x patut...

lina: alalala...siannye..meh balik umah aku..kita g sopping~

fouth..

anisah : aku rindu dgn nama singkatan aku, ***

lina: apakah ye? ani? nis? sah?
but apa2 pun..i still loikeee to call you nissaaa~~lebih cute dan ala2 glamer gtu~

oklah nisaa~~
tata

sorry...too long laacomment ni~

a N i S a H said...

nak ikut bibik lina balik rumah...
nak shopping...ekekek

bibik lina tu ko x kenal??
ala...yg tu...

x suker fahrin..buekkk :P

pikahcun said...

ohh akhirnye blog kamu pon dihapdet..
haihh..ku juak suka sama itu pacar emil
ganteng bangat deh..
sasa pulak tuh...(meleleh air liuq..wakakaka)x x itu hanye kehiperbolaan sahaja..
nnt da abes donlod amil emilda kasi sama saya ya..mahu tgk semula!!

Ida said...

pikah..ishh da meleleh air liur tu.hahaha

saya pon teringin mau tgk itu emil emilda.almaklumlah kat umah aritu x tgk sgt pon.pnat bekeja.haha
da abes dload,bgtau ye:)

a N i S a H said...

wah...cik pika sampai meleleh air liur..
nanti kalo dah abis download, aku kasi korang tgk la..
sure best...sampai termimpikan si emil tu..ekekeke

wawanafa ;) said...

wuuu~
mau tgk gol & gincu 2 juge!!
bagai manekah??
hhuuhu~:(