Sunday, December 09, 2007

Xpax Celcom vs Hotlink


skrang nie ramai benar bdk2 MMU dah pakai no xpax
ditambah2 lagi dengan promotion

EDISI KHAS UNIVERSITI XPAX
Kadar panggilan - 15 sen/min - kesemua rangkaian
SMS - 1 sen/SMS - Celcom
SMS - 6 sen / SMS - rangkaian lain

dulu ingat Hotlink murah la sgt dgn active 5 + campus zone
tp skrang hampeh tul..
sgt mahal skrang
even aku call mak aku yg active 5 pun sampai 30 sen/min
& 5 sen/SMS

so me & my mom dah decide tuk tukar sepenuh nyer ke no celcom
actually ayah aku dah lama suruh tukar no hp ke celcom
tp disebabkan aku nie degil sgt + syg sgt dgn no o17 nie
so aku malas la tukar..last2 terpaksa la jgk tukar
ytm pun dah bising2 suruh tukar no celcom
so den tukar la :)
just tinggal 2 org adek aku lagi jer x tukar
korang apalagi tukar r..
sblom abah bising2...aku x larat nak dgr der :P




so perhatian kpd semua,
maybe next week aku akan tukar ke no celcom
tp no hotlink aku still simpan lagi
so kalo mau kasi msj / call
sila la call ke no 013-628****
hehehe


cuba perhatikan gambar2 di bawah
2 org yg sgt seronok bermain game di JJ :P


hari nie KAMI menjadi kanak - kanak sebentar :P
td main race car ngan piqah..
hooh..ku menang (",)
org kata JJ sales tp aku x nampak pun apa2 yg memikat hati ku
semua yer mahal
air coklat pun mahal :P
adusss...sian si piqah

16 comments:

wawanafa ;) said...

wuuu~
g JJ xajak :(

lina pencilbox said...

oh anisah..
mengapakh ta beli pefume?

takpe2..
kamu rasa ada lagi ke sale lebih murah eh?

takpe..
kita beli avon sajee :P
oh ye
jom mp jom minggu nie
huhuu

Ida said...

wooooo bestnya.bilenye gi JJ ni??

pikahsolehah said...

air cokelat mahal!!!!!!
rm7.20!!! ada ke patot??
haih..
U-centre pon mahal
ida jom gi Giant
nk beli air cokelat
nak pencil case power puff girl~~~
oh ku mng ngan pijah dlm set ke-2 ye rakan2
huehue

pijah yg berkata2.... said...

ngeh..ngeh..nmpk nye ramai sgguh org jeles kite brmain2 dan bergumbira di jj....

huhuhu....

utk pengetahuan sume , saye tlh mng dlm permaianan "hockey ice" tu..n round ke 2, susah seri..wlaupn cik pikah kate disaat akhir die tlh masukkn gol...tp x kire..sbb mase dah tamat...ngahahahahahaha

hebat jugak gue ini...
nisah,
later ku update blog, ku ltk lak muke kamu n pikah yg excited bermain krete...wuhuhuhuhuhu...


nisah nk bli perfume j-lo weh!!!!!!!!!!!!!!!!!!


air susu coklat sudah naik harge...di jj dan juge di u-center...

ape lg pikah..mogok la..hahahah

pikahsolehah said...

Turunkan harga air susu!!


Turunkan harga air susu!!

ada pegawai KPDNHEP ke yg baca blog ni?

hais..



p/s:oih ku menang ar 4-3

a N i S a H said...

wawanafa : mcm mana nak ajak.ada org busy ngan kuparoh :P

lina:aku dah tawar hati membeli perfume :(.aku x tau nak beli mana satu...huhu

ida:KAMI pi JJ hari ahad pkl 2 plus2...ida kan busy ngan kuparoh..Kami di sini sgt kebohsanan..so JJ la jawab nyer

Pikah : mintak maaf nyer...tiada pegawai KPDNHEP yg baca blog ini...kalo mau komen pasal harga mahal..sila komen di tempat lain :P

Pijah : ku sgt suker tgk kamu berdua bermain hockey ice tu :P....perfume JLO sgt mahal la wei... x larat aku nak beli...ada sapa mau blanja :)

wawanafa ;) said...

xpe2..
kuparoh lg besh~
dpt melihat air tasek yg biru..
dpt merasa angin yg sepoi2 bahasa..
segar dr ladang :)

ayOh g mp pule!!
sude lme ku xkesana..
hahaha~:D

assignmnet xsiap lg wei..
adusss~
cmne nk blk cuti rye ni (budget uma jaOh :P)

hafiz said...

weih anisah..ko nak beli perfume murah ker??awat tak bagi tahu kt aku..aku ada botol perfume..ko nak ker:Pthen aku sokong wawanafa..kuparoh best kot,bole jln2 round melaka..tahu r selok belok kt melaka..huhuu,tue paling best masa kt kuparoh coz aku tak mandi tasik n tak berkayak..mcm rugi pulak..huhuhu!!!

a N i S a H said...

setakat jalan2 kat melaka x main la
aku dah biasa dah
aku org melaka + n9
hoho

wawanafa: jom pi MP...dah lama x jalan pi sana...shopping jom

Ida said...

kuparoh best jugak.sokong wawanafa n hafiz. haha

wei,MP? jom! alia dtg kan weekend ni?~

cik pikah,bilanya mau ke giant?
murah ke susu situ?

haha.sian.nasib baik saya x minom susu

lina pencilbox said...

oh yee
kulupaaa arr lia dtg weekend ni~
nak plan apa2 ke ehh?
jom2
:P

pikahsolehah said...

jom sabtu ni mp jom!!!

wawanafa ;) said...

MP yuk!! :D
ari sabtu..
satu ari je..
ari laen kite pulun assignmnt habis2an..
hoho~

a N i S a H said...

ayuh kita ke MP beramai2
naik bas..ekeke :P
yok2 an jer korang nie
jadi ker? :P

saje-saje said...

sori myibuk.. mayb awak tak tukar lagi pelan hotlink, yang awak tu pkai plan bercakap, bukan pelan lengkap, lagi satu rate yang awak tunjuk tu untuk rate pelan hatlink yang terkini, PELAN HOTLINK, xda lengkap, sms, berbual, n mudah lagi..