Monday, February 04, 2008

MaCaM2

1. lina dah balik umah...cepat benar dia balik umah
tinggal aku sorang2..sob2
aku nak balik jugak !!!! tp class still ada lagi
[ to lina : HEPI BIRTHDAY yg ke 21 ...tua dah :P ]

2. aku sudah abis tgk Yoo Hee The Witch
seronok2....syu ko dah blom??mesti dah kan?
dunia baru 3 pun dah abis tgk sampai ep 28 jan jer
geram aku tgk si suzana + si darius
SENGAL !!!

lps nie mau dw Sadiq & Co..
org ckp best
skrang nie malas lak nak dw citer jdrama + kdrama
skrang aku main citer malay drama lak :P
hohoho
mcm2..sengal tul la

3. skrang aku tengah giler +++
tet..tet....tet...
ntah aku pun x tau
aduss

4. citer yg dinanti2 kan SinDerEla + Ugly Betty 2
aduss mcm mana nie
dua2 citer hari sama lak 2
aduss mcm mana la
but my priority adalah sindarela la



nie nama yer bront palarae... my fav actor
puas aku ckp ngan lina...
lina dah kenal dah??
lps nie jgn lupa yer :)

Isma Yusoof - fav actor aku jugak
kalo dia berlakon.. xleh blah la
sgt best dia punya lakonan
esp dlm emil emilda + abang mak panggil balik
haizz...nie yg mau dw citer ni kat youtube kang


5. aku rindu ngan my abu
tp dia cute............ :P




5 comments:

lina pencilbox said...

uisshh..
aku rasa dah banya kali aku try komen kat blog ko ni..
x dapat2..

ehehhe..
dah kenal dah..
bron palare kaannn...(tatau ejaan ni betul ke tak..huhu)..
dulu..
masa nisa sebut bron tak kenal..
tapi mamat nyanyi lagu singapura saya kenal..huhu..

sejak mak ku kata si bron ni hemsem,terus lekat kat kpala aku nama so bron ni..
masalahnye..

HEMSEM kee??

huhu..aku sendiri tatau apa yang aku cuba sampaikan..
:P

a N i S a H said...

salah la..bront palarae la
aiyooo
tu la aku dah bilang hensem seh
ekeke
mak ko sehati sejiwa ngan aku
hohoho

syu[g]haz said...

waahaha aku belum abis lagi Yu Hee the Witch tu.nnt2 jek abeskan.ekek.

Bront palarae ni aku suke jugak! :D Since die belakon citer Cinta Tsunami dulu.taleh blah die bersolat.haku ingat bebetul melayu la..hahahaha

Apesal ko coment blog aku tp taruk name lina eh?ekeke

a N i S a H said...

syu...bront palarae tu memanag melayu la
nama dia apa ntah
tp nama melayu la..
x ingat lak

syu[g]haz said...

eh?bukan benggali eh?aritu aku bace ntuh mane ntuh die kate org tu benggali..sudahnye ku keconfusesan lagi.haha