Saturday, February 23, 2008

Sushi ...oH...Sushi

tengah2 study engine math 4
perut ku sudah lapar...
huhu...lapar yg teramat
tp disebabkan aku tgk jam dah pkl 3.34 am
so forget about it
tido2...
lina n ida dah tido dah..
diorang esok ada rehearsal KKB 08
good luck to lina aka my roomate

aku ngan lina skrang mengidam mao makan
SUSHI
nak study engine math pun x senang
asyik teringat2 sushi kat sushi king
aduss..



nak tido2
esok nak tolong lina buat rehearsal Baby Champion
kesian sama dia, comittee dia sibuk main futsal lak
boleh lak mcm tu
haihzzz...


5 comments:

iiNdaH said...

sushi~ ikan DOOOOOOOOOryyyyyy! nga~ lapa lapa!

lina pencilbox said...

hooh.oo..
ku mmg teringin2 sangat maaaau pg makan sushiiiiiii...
tapi..
dia nya service charge diaaa xleh blah woooo....
waaaa.....nak makan sushi~
jom anisa..:P

hnx nisa sebab tlg walaupun ko takde kene mengena pu ngan kkb..thnx:P

Ida said...

nisa xde kena mengena dgn kkb?
ye ke?
huhu

hafiz said...

mana leh tak de kena mengena nisah..tak bole..tak bole..tak bole :)he3!!

a N i S a H said...

haizzz